Felhasználási feltételek

Az oldal használata

Az oldal regisztráció, vagy anélküli használata jelen felhasználási feltételek kötelező érvényű elfogadásának minősül. A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket külön figyelmeztetés nélkül módosítsa. A változások nyomon követése a felhasználó felelőssége.

Felelősségkorlátozás

A Tarján IV. Lakás- és Garázsfenntartó Szövetkezet. minden tőle telhetőt megtesz az oldal megfelelő működésének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (adatbázis sérülés, illetéktelen használat, oldal elérhetetlenség stb.) kapcsolatban felelősséget nem vállalunk.

Jogi tudnivalók

Ha az oldal valamely tartalma szerzői vagy egyéb jogot sért, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, és a jogsértő anyagot haladéktalanul törölni fogjuk oldalunkról.

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi, további felhasználásuk csak a szerzők engedélyével lehetséges. Az oldalon található képek szabadon felhasználható forrásból származnak, további felhasználásuk a szabad felhasználás jogának megtartása mellett engedélyezett.

Adatvédelem

Az oldal egyes funkciónak használatához esetleg regisztráció szükséges. A regisztráció során megadott bizalmas adatokat harmadik félnek nem adjuk ki. A regisztrációval a felhasználó tudomásul veszi, hogy az itt megadott e-mail címe kapcsolatfelvétel céljából az adatlapján kép formátumban megjelenik. A regisztráció törlése e-mailben kérhető.

A belépett felhasználók belépéshez szükséges adatait cookie-ban tároljuk. Esetleg külső hirdető cégeket is használhatunk hirdetéseink megjelenítésére, amelyek érdeklődésen alapuló hirdetéseket is biztosítanak. Ez lehetővé teszi, hogy a hirdetéseket a felhasználók korábban végrehajtott műveletei alapján jelenítsék meg. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat ezen vagy más webhelyen végzett látogatásodról annak érdekében, hogy megfelelő hirdetéseket biztosíthassanak, nem használhatják fel azonban nevet, e-mail címet vagy telefonszámot.

A látogatókról személyhez nem köthető statisztikai adatokat gyűjtünk.

Felhasználói szabályzat

Az oldal egyes funkcióinak használatához esetleg regisztráció szükséges. Tilos olyan felhasználónév használata, amely megtévesztő módon hasonlít más felhasználó, híres ember vagy szervezet nevére, trágár kifejezést tartalmaz vagy egyértelműen köthető egy már törölt felhasználónévhez. A felhasználónevek utólagos megváltoztatására nincs mód.

Az oldalon tilos az erőszakos, uszító jellegű, káromkodó, hacker, cracker valamint szexuális tartalmú, illetve szerzői vagy egyéb jogot sértő anyagok beküldése. A reklámot tartalmazó vagy a fórum rendeltetésszerű használatát feltűnően zavaró hozzászólások törlésre kerülnek.

Az oldal felhasználási feltételeinek megsértése a hozzászólások vagy a regisztráció külön figyelmeztetés nélküli törlésével, vagy a felhasználó kitiltásával járhat. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármely regisztrációt külön figyelmeztetés és indoklás nélkül töröljön vagy kitiltson.

Kapcsolat

E-mail: megyesi(kukac)tktv.hu

Tarján IV. Lakás- és Garázsfenntartó Szövetkezet
6723 Szeged, Pentelei sor 5.
+36 62 554 030