GENERALI TÁJÉKOZTATÁS A VIDEÓS KÁRRENDEZÉSI LEHETŐSÉGRŐL

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Lakásszövetkezet/Társasházi Lakóközösség biztosítója a GENERALI Biztosító Zrt. 2020 januárjától egyes károk esetében lehetőséget biztosít mind a Lakásszövetkezet/Társasház, mind a Lakók/Bérlők részére, hogy bizonyos feltételek megléte esetén helyszíni szemle helyett a Lakástulajdonosok/Bérlők hozzájárulását követően, OKOSTELEFONJUK SEGÍTSÉGÉVEL ONLINE VIDEÓN KERESZTÜL RENDEZZÉK KÁRESEMÉNYÜKET.
Minden esetben a Biztosító által megbízott kárszakértő jelentkezik a megszokott formában, és Ő fog tájékoztatást adni arról, hogy a bejelentett kár tekintetében a videós kárrendezésre van -e lehetőség. A videós közvetítésen keresztüli kárrendezéshez a kárszakértő tájékoztatása szerint az alábbi feltételeknek és lehetőségeknek kell fennállniuk:

  1. A helyszínen kárrendezésben/közvetítésben résztvevő Tulajdonosnak/Bérlőnek/Megbízottnak rendelkeznie kell okostelefonnal és internet kapcsolattal. A program felhasználóbarát, egy smsben érkezett webcím megnyitását követően elindul az alkalmazás, és néhány kattintással (érintéssel) a kárrendezés megkezdhető. A kárszakértő egész idő alatt segít, és előzetesen illetve kárrendezés közben is mindent elmagyaráz.
  2. Az okostelefon beállításainál a videós kárrendezéshez szükséges az internetkapcsolatot biztosító böngésző program részére (pl. Google; Chrome) kamera/mikrofon/fényképezőgép és helyadatok engedélyezése.
  3. A kárrendezéshez szükséges: a. egy e-mail cím, b. bankszámlaszám